Der foregår store forandringer i en teenagers hoved, som kan medføre problemer i familien. Det kan være vanskeligt for forældrene at forstå og sætte sig ind i alle de forandringer, der sker i den unges krop og sind i denne periode.

Hos Fonden VITA tilbyder vi forældrerådgivning til jer, hvis familie er plaget af teenage problemer.

 

Vi har stor erfaring med forskellige former for teenage problemer, og hvordan disse kan afhjælpes via forældrerådgivning.

 

Familieterapeuterne har stor erfaring med teenage problemer og forældrerådgivning. Igennem et professionelt forløb guides I til at bearbejde og håndtere de teenage problemer, der kan opstå i en familie.

 

Vores forældrerådgivning har særligt fokus på ændring af uhensigtsmæssige mønstre og vaner samt evnen til at påtage sig ansvar og udvise omsorg. Endvidere arbejdes der i forældrerådgivningen med vejledning inden for opdragelse og pædagogik. Målet med vores forældrerådgivning er at sikre, at I kan nå og forstå hinanden i familien, så alle familiemedlemmer trives i hverdagen.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt teenage problemerne i jeres familie kræver hjælp udefra? Vil du høre mere om vores forældrerådgivning?

 

Kontakt:

Lone Ege Nielsen   4199 6924 

 

Pris: kr. 775,- pr. konsultation á 1 times varighed - (for et par)

Pris: kr. 675,- pr. konsultation á 1 times varighed - (enkeltperson)

 

Der tilbydes gratis en halv times forsamtale i lokalerne på Skanderborgvej 40, hvor du/I møder jeres kommende rådgiver. Efterfølgende kan du/I bestille tid til samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Teenage problemer

 

Netop Nu!
TEMADAG
den 18.11.2021 Biologiske børn i plejefamilier

et-dagskursus afholdt af Juliane Ledet Jespersen
Læs mere samt tilmelding
her

Medarbejdere... klik her

 

Afdelinger... klik her

 

HOVEDKONTOR

Akseltorv 6a, 2. sal

6000 Kolding
Tlf.: 75 52 70 44
e-mail:
kolding@vita-csa.dk

CVR.nr.: 30 55 22 02

 

TELEFONTIDER:

Man-tors   8.00-15.00
Fre            8.00-13.00

 

Bogholderiet:

Man-tors    8.00-15.00